Saturn, planeta posvećenosti i strukture, okreće se direktno nakon retrogradnosti od skoro pet meseci. Od 23. maja karmička planeta hoda po znaku Vodolije tražeći od nas da se posvetimo onome što volimo.

Takođe nas je zamolio da vredno radimo na projektima i odnosima za koje zaista želimo da rastu. Uz pravi nivo posvećenosti, sve što nam je blizu i što nam je drago ima sposobnost da poleti. 

Sve dok ste voljni da obavite posao, Saturn će vas nagraditi kada krene napred i vrati korake i energiju od maja.Šta god da vredi borbe, upravo je to na šta se trebate fokusirati u ovom trenutku. Šta god da otpadne, za vas nije bilo dovoljno dobro. Na kraju krajeva, uz sav ovaj posao, Saturn nema vremena za igre!

 

Mali osvrt na Saturnovu retrogradnost

 

Ističe područja života u kojima se suočavate sa karmičkim dugovima.
Međutim, odupiranje vašoj božanskoj misiji može postati još izazovnije. Teme oko blokada i strahova takođe idu ruku pod ruku sa Saturnom, ali ovo će vas samo podstaći da radite više i da budete bolji.


Saturnovi tranziti ukazuju na to kako se nosimo sa ograničenjima koja na kraju pružaju našem životu potrebnu strukturu. Međutim, u neposrednoj blizini se možemo osećati sputano, i uglavnom smo u stanju da razumemo Saturnovu mudrost.


Zapamtite, Saturn želi da sve ono čemu ste težili bude izgrađeno na čvrstom terenu. Iako će stvari početi da se usporavaju, sve se to dešava da biste mogli da razmislite o svemu, gde ste zapeli, i šta ste naučili. Na kraju dobijete ono što date.


Koje smo lekcije već naučili, a kojima više nije potrebno dalje usavršavanje, da bi urodile plodom? Imati strpljenja je ključno, posebno u pogledu angažovanja.


Pitaće Vas Saturn da li znate kuda ste krenuli, i jeste li sigurni u to. Pitaće Vas takodje i koja je cena slobode. Nastavite da izgrađujete ono što vam je važno sa namerom i integritetom i budite otvoreni za stvari kojima težite.


Proverite koja od 12 astroloških kuća pripada ovom fiksnom vazdušnom znaku u vašoj natalnojj karti. Ovde će vas Saturn izazvati da usporite i ponovo pogledate na čemu ste radili protekle godine.