Retrogradna Venera u Jarcu!

Ovaj period može da podstakne sukobe u partnerskim odnosima ako su dvoje ljudi na različitim stranama u pogledu svojih ličnih vrednosti.

Međutim, ovaj tranzit ne uzrokuje raspad osim ako postojeće osnove nisu nestabilne. To zapravo može poslužiti za zbližavanje partnera ako su posvećeni jedno drugom, i ako imaju iste ili slične prioritete.

Glavni fokus će biti na nama samima. Svi bismo mogli da preispitamo svoje postupke, zbog čega će biti neophodno da u svakodnevnu rutinu dodamo malo vremena za sebe, s’ obzirom da je Venera planeta senzualnih zadovoljstava, novca i samoljublja.

Uradite nešto iz zabave, samo za sebe!
Iskoristite ovo retrogradno kretanje da razumete svoje emocije na dubljem nivou.

Ovaj period je odličan za pokretanje starih priča koje su ostale nedovršene.
Ako imate situaciju sa partnerom ili osobom koja je samo nestala iz vašeg života i sada se vratila, pričajte i sve će se lepo posložiti. Bićete zadovoljni i zaokružićete priču.

Pun Mesec!

Nakon pomračenja Sunca u Strelcu stigao nam je pun Mesec u znaku Blizanaca.
Ovo je poslednji pun Mesec u 2021.godini, i nagoveštava kraj jednog i početak novog ciklusa.

Pun Mesec će doneti sreću, jer pravi aspekt trigona prema Jupiteru u znaku Vodolije. To je prilika za duhovni napredak i rast.

Energija punog Meseca u Blizancima stavlja akcenat na komunikacije, odnose sa javnošću, putovanja, bliske odnose sa okolinom, a zadatak će nam biti da budemo komunikativni i društveni, da pronalazimo radost, veselje i entuzijazam u životu.

Pun mesec u blizancima