Jupiter 29.12.2021. ulazi u Ribe, gde ostaje sve do maja meseca. Poslednji put Jupiter je bio u Ribama između 13. maja i 28. jula 2021. kada se vratio u Vodoliju. Sada se vraća u mistične Ribe, pojačavajući našu intuiciju i sreću.
Ovo je trenutak vraćanja vere, ujedinjenja sa univerzumom i vere u sebe. Vaša verovanja su ojačana, kao i vaša sposobnost da budete saosećajni prema drugima.
º
Zamislite ovo vreme kao blagoslov. Ne samo da ćete moći da se pobrinete za sve što vam se nađe na putu, već ćete moći i da pobedite u svakom poduhvatu. Ništa neće stati na put vašem uspehu jer ste sada zaštićeni!
´
Kad je Jupiter u Ribama, bez obzira šta nam život dobaci, na kraju ćemo uspeti.
Sa Jupiterom u Ribama, nastaje stvaranje pozitivne vizije za budućnost, zasnovane na veri, saosećanju, rastu i beskonačnim mogućnostima.
Da biste saznali kako će Jupiter u Ribama uticati na vas, potražite kuću u kojoj imate Ribe u natalnoj karti. Tu ćete primiti Jupiterov blagoslov.
Ako postoji bilo kakav tranzit koji može doneti božansku sreću naizgled iznenada, to je Jupiter u Ribama.
Mada, nije uvek Jupiterov tranzit, božanska sreća koja se izliva na vas!
Ako imate način razmišljanja za rast, kada ste optimistični, kada aktivno tražite mogućnosti, mnogo je veća verovatnost da ćete napredovati u svom životu.
Nije Jupiter taj koji vam donosi obilje i sreću. To ste vi koji prihvatate Jupiterovu vibracijsku frekvenciju i privlačite ove stvari u svoj život.
¯
Jupiter u Ribama je pre svega duhovno putovanje, koje će za većinu biti u prvom planu! Akcenat je više na duhovnom, nego na materijalnom planu!
¯
Jupiter ima tendenciju da širi sve što zatekne. U znaku Ribe to je saosećajnost, žrtvovanje za druge, kao i interesovanje za duhovne stvari, metafiziku, onostrano, intuiciju, kreativnost, maštu. Ribe vladaju podsvešću, i našim unutrašnjim svetom!