venera u vagi

Venera u Vagi

Venera u Vagi. Venera u Vagi je najbolje vreme za ljubav — šta to znači za vas?

Iako se leto završilo, a jesenja ravnodnevica došla i prošla, vrućina nije — u našim ljubavnim životima.

Venera, planeta ljubavi, kreće u svoj omiljeni znak, Vagu, 29. septembra i tu će ostati do 23. oktobra. Narednih nekoliko nedelja naše romantične potrage će cvetati, naši odnosi će postati dublji i svi ćemo se osećati uravnoteženije.

Možda zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali verujte – ovo je vrsta energije koju ćete želeti da iskoristite.

Ukratko, Venera u Vagi će biti naš spasitelj u mesecu velikih energetskih i tesnih smena. Veći deo ovog tranzita se dešava u oktobru, mesecu punom planeta koje ulaze i izlaze iz retrogradnosti, pomračenja i drugih važnih pomeranja.

Venera se oseća kao kod kuće i harmonično u Vagi jer je ova planeta prirodni vladar znaka Vage.
Takođe preispitujemo naš sistem vrednosti i koncept pravde i pravičnosti.

Kako možemo pomoći da ponovo izbalansiramo Vagu i iskoristimo bilo koju privilegiju od koje možemo imati koristi, da se borimo u ime onih kojima je to najpotrebnije?

Osećaćemo se daleko više fokusirani na zajednicu u narednih nekoliko nedelja, osećaćemo privlačnost ka pravičnosti i integritetu.

Volontirajte kada i gde možete i zavirite duboko u sebe da vidite gde vaše snage mogu dati najveći uticaj.
Opet, pošto je Venera planeta ljubavi, a Vaga znak koji se najviše povezuje sa ljubavlju, tu ćemo osetiti najveći uticaj.

Samo treba imati na umu, da je Venera u Vagi povoljan tranzit kada su u pitanju veze i izlasci.

Tokom ovog otprilike mesec dana dugog tranzita, možete očekivati da će stvari u vašoj vezi biti lake, tople i mirne.

Venera u Vagi je uglavnom hladan tranzit, a Vaga je znak koji ceni jednakost i ravnotežu. Pod ovim tranzitom, takođe može da iznese na videlo sva neravnoteža u partnerstvu.

U narednih mesec dana, možda ćemo se više oslanjati na kompromise i raditi sa našim partnerima na romantičnim perspektivama, a ne protiv njih.

Za one koji nisu u partnerstvu – sudbina je na vašoj strani ovog meseca.

Osećaćemo se malo više orijentisanim na odnose i bićemo više usredsređeni na pronalaženje posebnog partnera ako ga nemamo.

Izađite i družite se – bilo da listate kroz aplikacije ili pokušavate da privučete nečiju pažnju na večeri trivijalnosti u vašem lokalnom baru, vibracije ovog tranzita su na vašoj strani.

Ovo bi mogao biti samo mesec kada ćete upoznati TU osobu!

Iako će stvari generalno biti lakše, uvek postoje senke tranzita na koje treba obratiti pažnju. Tokom ovog tranzita, postoji tendencija da se ljudima ugađa i savetujem da budemo posebno oprezni da ne napustimo svoja uverenja i stavove kako bismo nekoga impresionirali.

Važno je da znate da će, ako vas neko zaista voli, poštovati vaša uverenja i neće tražiti od vas da se promenite. Izbegnite iskušenje da postanete potpuno drugačija osoba kako biste mogli da dobijete ljubav i pažnju od osobe koja vam se sviđa. Ljubav pod lažnim identitetom nije prava ljubav.

Označite svoje kalendare za datume između 29. septembra i 4. oktobra, kada će se „Venera suprotstaviti Jupiteru u Ovnu, donoseći trenutke zabave i dekadencije“. “Ovo je aspekt ‘hajde da se zabavimo’ koji bi svi trebali iskoristiti, jer život je prekratak da se ne bi zabavljali!

Bivši iz prošlosti bi se mogli vratiti. Ovo bi moglo biti jedan od onih trenutaka u kojima bi zapravo moglo biti vredno da ponovo započnemo romansu.

Ponekad naši bivši partneri zaslužuju još jednu šansu – ali samo budite oprezni koliko lako dajete propusnice drugima. Postoji mnogo slučajeva u kojima su naši bivši, bivši s razlogom.

Sve u svemu, ovaj astrološki događaj vrvi od pozitivne energije. Inspirisaće nas da otvorimo svoja srca i poželimo dobrodošlicu ljubavi u naše živote. Sve dok ste spremni za to, očekuje vas toplina i intimnost