horoskop za jun

Horoskop za jun

Ako su krajem prošlog meseca Mars i Jupiter zapalili vatru u nama, u junu se od nas traži da uradimo nešto po tom pitanju.

3. juna 2022. Merkur ide direktno sa 26° Bika. 

Direktni Merkur će nam vratiti fokus, mentalnu jasnoću i osećaj pravca. U protekle 3 nedelje, retrogradni Merkur nam je dao priliku da se pozabavimo onim oblastima našeg života koje su bile na razmatranju.

Sada kada smo obavili posao, spremni smo da nastavimo dalje sa novim osećajem svrhe. Punom parom!

4. jun 2022 – Saturn kreće retrogradno

4. juna 2022. Saturn kreće retrogradno, skrećući našu pažnju na teme odgovornosti, dužnosti i posledica. Saturn počinje svoje godišnje četiri i po meseca dugo retrogradno putovanje na 25° Vodolije, a direktno će se okrenuti 23. oktobra 2022. na 18° Vodolije.

U septembru i oktobru, Saturn će biti u krugu od 1° od kvadrata do Urana – ponovo će se pojaviti prošlogodišnje teme kvadrata Saturn-Uran. Ako imate planete između 18°-25° stepeni u fiksnim znacima (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija), Saturn će pokazati gde se u vašem životu nalazite u suprotnosti.

Retrogradnosti su vremena revizije, pokušaja različitih pristupa. Ako se osećate zaglavljeno, to je obično zato što postoji više oblasti u vašem životu koje treba ispitati.

 Ako niste zadovoljni svojom karijerom, promena posla je samo deo slagalice: možda ćete morati da promenite i lokaciju.

Retrogradni Saturn (i njegov kvadrat sa Uranom) traži sistemsku promenu. Saturn će vam dati snagu da nastavite, a Uran će vam pokazati neke drugačije perspektive. Do kraja retrogradnosti, naći ćete nova rešenja za stare probleme.